06 27156101 info@fotomartini.nl

Bruidsreportage

 

Fotograaf op jullie bruiloft

In 2010,  als fotografie-student, mocht ik mijn allereerste bruiloft fotograferen. Ontzettend spannend, maar zo leuk! Daarna volgden er vele bruiloften en elke keer geniet ik er weer van, elke bruiloft zo uniek en zo mooi om vast te leggen, een herinnering voor de rest van jullie leven!

Wij werken met verschillende pakketten, wat afhangt van het aantal (aaneengesloten) uren fotografie. Wijkt dit af van jullie planning? Neem gerust contact op, we maken ook offertes op maat. 

 

 

 

Ben u geïnteresseerd? Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Albums

Standaard bij de fotografie zit een prachtig professioneel gedrukt trouwalbum. Na de trouwdag zoeken we jullie foto’s uit, bewerken we ze na en maken we een mooi album. Deze ontvangt u eerst digitaal op de mail. Ook kiezen jullie zelf de kleur en materiaal van jullie eigen album!

Vrijblijvend kennismakings gesprek

Jaa, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakings gesprek. Dit kan van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 en 20:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.  Jullie kunnen dan een aantal voorbeeld albums bekijken en we bespreken jullie dag. Aan de hand daarvan wordt er een offerte gemaakt.
Ik kom graag bij jullie langs.  App of mail! 

FotoMartini

Fotograaf in de drie noordelijke provincies.

© 2020 by FotoMartini Zuidhorn

× Kan ik u van dienst zijn?