Reacties van klanten op onze fotoshoot


Zo maar een bloemlezing van spontane reactie per mail.

Reacties Feestje bij Foto Martini

 • Het feestje van  xxx van gisteren was super
 • De meiden zijn er allemáál nog vol van.

Reacties Shoot bij foto Martini

 • Geweldig mooie foto’s zeg!
 • Opa en oma vonden de canvas echt super.
 • De  reacties op de foto’s  zijn zeer overweldigend. Heel erg leuk!!!
 • Annemarie, wij zijn super blij met onze kids aan de muur.
 • Echt heel erg mooi en leuke reacties.
 • Met nogmaals onze complimenten voor de prachtige fotografie!
 • Wat een geweldige foto heb ik van mijn kinderen gekregen, bedankt dat u dit zo mooi voor elkaar hebt gekregen, ze staan er precies zo op zoals ze zijn, ze zijn zichzelf en hebben hun eigen mening
 • ff bedanken voor de mooie foto’s. Ik knal ‘m z.s.m. op linked-In.

 

Bruidsreportage reacties van bruidsparen

 • We vonden jullie super goed en dat blijkt ook uit de foto.s, leuk!  Hebben een erg mooie dag gehad!
 • We vonden jullie fijne fotografen; rustig, op de achtergrond (we hebben soms niet eens gemerkt dat er foto’s werden gemaakt) en jullie kwamen met leuke ideeën!
 • We kijken uit naar het boek:)
 • Geweldig mooie foto’s zeg!
 • Wat kost het om meer foto’s te doen?
 • We zijn echt enthousiast over het album. Echt leuk om al die foto’s terug te zien.

Naast de spontane reactie hebben ook enkle klanten gevraagd om hun mening over FotoMartini

Reacties op verschillende fotoshoots

1.
Ik heb al een aantal keren foto’s van mijn kinderen laten maken bij FotoMartini en elke keer ben ik super blij met het resultaat! De foto’s zijn prachtig, je kunt meteen bekijken welke foto’s je wilt en je ontvangt ze super snel. Daarnaast is de fotografe heel ontspannen en vrolijk waardoor de kinderen zich gelijk thuis voelen! Ook zijn er regelmatig leuke acties zodat ik voor een klein bedrag de afgelopen twee jaar prachtige kerstkaarten had met foto’s van mijn kids en hele leuke pasfoto’s in mijn portemonnee heb. FotoMartini heeft daarnaast ook onze bruiloft gefotografeerd waardoor ik nu een prachtig trouwalbum thuis heb en een DVD vol mooie foto’s met herinneringen aan een geweldige dag. Ook daar was de fotografe zoals ze is: rustig, ontspannen maar op de voorgrond wanneer nodig.

2.
ik ben zeeeeer tevreden over de foto’s die ik heb laten maken van mijn vijf kids. ( allemaal apart, maar ook alle vijf samen)….. ik heb ze aan de muur en krijg allemaal leuke reacties. ze zijn spontaan, origineel, blijft elke dag leuk om naar te kijken. ik woon niet in de buurt, maar heb er graag een ritje voor over. mensen bij mij uit de buurt zijn jeloers op de foto’s……

3.
Bij FotoMartini heb ik een leuke fotoshoot gehad samen met mijn vriendin. Hele leuke foto´s zijn het geworden en daarnaast een hele snelle service. De foto’s lagen de week erop gelijk op de mat!
Ook de feestjes zijn erg leuk. De kinderen worden allemaal op de foto gezet en kunnen zo serieus of zo gek als ze willen op de foto. Hier worden de kinderen ook in een pose neergezet volgens het inzicht van de fotografe.
Kortom, dik tevreden over de foto´s en de service. Ik kom zeker nog eens terug!

 

Fotofeestje

4
Kids kunnen zich verkleden en worden leuk opgemaakt. ondertussen kunnen de fotolijstjes versierd worden en kan de snoeppot leeg gegeten worden. De kinderen worden vakkundig door een erg geduldige fotograaf op de foto gezet. kortom, het was een leuk feestje met een blijvende herinnering! Leuke reacties ook na tijd van ouders van vriendjes en vriendinnetjes. mooi systeem om via een speciale link de foto’s later te bekomen en eventueel na te bestellen.

5.
Mijn dochter gaf samen met een klasgenootje een fotofeestje bij FotoMartini.
de meiden en hun vriendinnetjes hebben het erg leuk gevonden! ook leuke reacties van de andere ouders op de foto’s.
wat fijn is dat ze 2 foto’s krijgen, 1 vanzichzelf en 1 v/d groep; leuke herinnering voor later.
ik zou het anderen erg aanraden!

UA-30506128-1